EL

FESTIVAL

JORNADES GASTRO MUSICALS A LA FALDA DEL MONTSENY

L’Ateneu de les Arts té el plaer de presentar la 3a edició de MontMusic Festival, el 18, 19 i 20 d’octubre al Centre Cultural Can Balmes de Santa Maria de Palautordera (C. Can Balmes, 13) dirigit per Núria Andorrà (Premi Puig Porret 2019).

MontMusic Festival continua recolzant la línia artística iniciada en les edicions anteriors, músiques que tenen com a eix vertebrador la recerca de nous camins, que són lliures i que transporten al moment present, que es basen en l'escolta i el diàleg entre intèrprets i públic. També tenim pinzellades de dansa i en aquesta edició dediquem especial atenció a la percussió. 

MontMusic Festival vol ser més que un festival oferint una experiència combinant gastronomia, música i natura; el marc del festival és la masia de Can Balmes, un espai que ens farà sentir com si fóssim a casa i on trobarem una oferta gastronòmica i un entorn on passar un cap de setmana gastro-musical amb cuina d’autor i vins ecològics.

Aquest any ens hem centrat en la percussió i oferirem una visió de la música des del prisma d’aquest instrument en diferents formacions. Tindrem músics provinents de Noruega, Suècia, Itàlia, França, Lituània i Polònia i també de Cardedeu, Manresa, Banyoles, Sant Esteve de Palautordera, Santa Maria de Palautordera, Bellpuig i Barcelona. 

I serán Lê Quan Ninh, Ingar Zach, Michele Rabbia, Artur Majewski ,Patryk Zakrocki, Liudas Mockūnas, Arnas Mikalkėnas, Håkon Berre, Ramon Prats, Mau Boada, Núria Andorrà, Ferran Fages, Celeste Alías, Sònia Sánchez, Míriam Fèlix, Sònia Arias, Three on a tree.

Amb la missió d’arribar a nous públics i d’aproximar l’art dels nostres dies realitzant dos col·laboracions amb centres educatius: amb l’Escola Municipal de Música de Palau que realitza el tret de sortida amb un concert familiar i dins de l’aula de secundària en un projecte a l’Institut Can Record que es plasmarà amb un concert al teatre Pere Casals.

Tot això amb el suport de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, amb la col·laboració de Maciej Lewenstein, Sirulita Records i altres empreses locals compromeses amb l’art.

Us convidem a venir, a ser-hi, a escoltar i compartir aquesta experiència a l'oasi paradisíac de Santa Maria de Palautordera al mig del Montseny en plena natura.

MANTINGUEM L'ESPAI NET!!!
 
KEEP THE PLACE
 CLEAN!!!
COM ARRIBAR
How to arrive
Oferta Gastronòmica
del Xef
FOLLOW US
PATROCINADORES
  • Icono social Instagram
  • Facebook B&W
logo ajuntament de palau.png
logo ateneu negre lletres.jpg
Logo Sirulita records.jpeg
logo villa maria transparent.png

© 2023 por Festival Musical. Creado con Wix.com